Hjem » Om meg

Om meg

Follow Livsstil on WordPress.com

Jeg liker fotografering, derfor går jeg på fotokunstskole. Dette gjør jeg for å ta enda bedre bilder fra mine reiser og deltakelse på mange eventer og brylluper. Liker å lage noe som er spesielt, derfor driver jeg J Yang, der kan jeg designe og skreddersy brudekjoler, ballkjoler og festkjoler til meg selv og mine kunder. Jeg verdsetter hvert eneste oppdrag, hver eneste anledning jeg får, og legger hele mitt hjerte i å fullføre disse for å gi mine oppdragsgivere det beste resultat, og håper at de blir fornøyd med det som leveres.

Jeg har to bloggsider: I “jyangfashion.wordpress.com” legger jeg ut bryllups- og selskapsrelaterte artikler og fotografier. I denne “livsstilside.wordpress.com” legger jeg ut mine mat- og reiserelaterte artikler og tilhørende bilder.

Jeg deler gjerne mine interesser, erfaringer, samt viser frem mine produkter. Håper at de som har behov for mine tjenester kan komme til meg. Del gjerne mine artikler dersom du synes at de er fine. Jeg setter også pris på om du ønsker å legge inn dine kommentarer, uansett om det er ris eller ros.

DSC_0109

 

 

Lie Kjeldsen

 


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: