Hjem » Ukategorisert » #DeleteFacebook trend

#DeleteFacebook trend

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 71 andre følgere

Tidligere artikler

Etter at det ble kjent at brukerinformasjon hos Facebook hadde kommet kom på

Jpeg

avveie, har det blitt en trend å slette brukerprofilen sin på Facebook. Mange søker nå etter sosiale medier som er bedre og sikrere. Jeg lurer imidlertid på hvor kan man finner den sikreste sosiale mediet, og hvor bevisst er man når man laster ned den ene og den andre appen. Før du laster ned en ny app, må du gi den ene og den andre tilgangen og må godkjenne en lang liste av regler og betingelser før du får lastet ned og tatt i bruk appen. Hvor mange som virkelig leser alle disse skrifter før man trykker på godkjenning?

SAS hotell-5351Leste nettopp en artikkel i Computerworld at epost er det beste sosiale mediet. Hva er det beste sosiale mediet? Uansett når du bruke google, hotmail eller online, overlater du dine spor til en tredje aktør enn deg selv. Personlig, stoler jeg fremdeles på de store selskapene. De har  alltid søkelyset på seg og de får stor oppmerksomhet fra forskjellige kanter. Derfor tror jeg at de uansett ønsker å oppføre seg riktig i henhold til sikkerhet og regelverk. Husk også at det er DU som er produktet til de store sosiale mediene. De vokser seg store fordi du stoler på dem og deler mye av informasjonen din  med dem. Dersom dette “samarbeidet” skal foregå inn i evigheten, er det en forutsetning at du har tillit til at det sosiale mediet tar vare på informasjonen din på en betryggende måte. Brytes denne tilliten, har det sosiale mediet mistet livsgrunnlaget sitt. Det er noe av dette som har skjedd med Facebook i det siste. Jeg velger fremdeles å tro at Facebook vil gjøre alt de kan for å bedre sikkerheten og dermed bidra til at jeg fortsatt har min tillit til dem. 

Serie Rain fra www.jyang.no

Annonse: Brudekjole og ballkjole fra http://www.jyang.no Tlf. 22423000 Skreddersydd etter mål i alle størrelser Ferdig kjoler i butikken i Oslo

Det er ditt eget ansvar når du skal post poste eller sende noe ut på sosialt medium eller epost. Med dagens teknologi gis 

SAS hotell-5345

alle like muligheter til å eksponere seg i den store elektroniske verden. Tidligere var det slik at dersom du skulle sende en artikkel til en avis eller magasin, så er det noen der som velger ut om akkurat din artikkel er god nok til å publiseres. Nå er det slik at du er din egen redaktør for hva du ønsker å dele. Det du publiserer må du være forberedt på at hvem som helst vil kunne komme til å lese.

Jeg kommer ikke til å melde meg ut av hverken i Facebook, Google+, eller Twitter, men kommer heller ikke til å laste ned flere forskjellige apper  enn nødvendig. Disse sosiale mediene gjør avstanden mellom menneskene mindre. Det er et sted for ytringsfrihet, men husk at ALLE kan se hva du skriver!

 


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: