Hjem » Reiser » Siste stopp av sommer reise 2015 – Stockholm

Siste stopp av sommer reise 2015 – Stockholm

Follow Livsstil on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 71 andre følgere

Tidligere artikler

Rådhus Stockholm

Rådhus Stockholm

Stockholm

Stockholm

Siste stopp for turen vår før vi var hjemme var Stockholm. Vi tok ferger fra Helsinki til Stockholm. Denne båtturen ble er nok litt mer spennende enn hurtigruten. Den var større og er nesten som cruisship. Det

Stockholm

Stockholm

var mye folk, mange unger og bød på en del aktiviteter. Jeg fikk rørt meg  litt og danset disco. Disco var ikke min dans, men ok nok at jeg kan svettet litt.

Det var vår første gang i denne byen. Det beste for meg at jeg visste at  jeg kunne danse salsa denne kvelden. Da fikk jeg medisin til min salsaabstinens 😀 Stedet heter Chigago, i Hornsgatan 75. Mange flinke salsadansere og veldig bra parkett gulv. DJ var flink å spille litt blandingsmusikk.

Mange av bygningene i Stockholm rund Rådhuset, Slott og gamlebyen har beholdt sin gamle stil. Det

Rådhus Stockholm

Rådhus Stockholm

synes jeg var sjarmerende og samtidig utgjorde dette et særpreg for byen. Dette minner meg om at Sverige er blant de få land  igjen i verden som har kongehus. Rådhuset var lokalisert ved vannkanten og hadde en park utenfor, der satt mange mennesker og koste seg. Stockholm var en vakker by med mange turister om sommeren.

DSC_0134Det har vært to innholdsrike uker. Det var en lang vei å kjøre. Det blir litt slitsomt å sitte lenge i bilen,men gleden å komme frem til mål er ubeskrivelig. Nå er vi klare å gå hjem til jobb, til vår egen seng og til vårt normale liv. Til ettertanke synes jeg personlig at en to ukers lang ferie er noe vi gjør sammen eller reiser sammen med unger, og det er lykken. Ferie og reise for to er luksus. Det er mindre og enklere å organisere, men det er litt for lang tid. En lang helg for to holder massevis. Jeg savner jobb! Jeg savner hjem! Jeg savner alle dere som er hjemme! Home, sweet home!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: